The European Association for the Promotion of Cogeneration
  1. Home >
  2. Events >
  3. Belgium: National CHP Day
2 Oct 2014

Belgium: National CHP Day

Op donderdag 2 oktober organiseren COGEN Vlaanderen en de WKK-facilitatoren voor het Waalse en Brusselse Gewest de eerste “nationale WKK-ontmoetingsdag”! We kijken niet alleen over de taalgrens, maar we blikken ook vooruit en leggen in samenwerking met Smart Grids Flanders de link met een actueel thema: WKK binnen de energienetten van vandaag en morgen.

De WKK-ontmoetingsdag is een gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen via interessante voordrachten voor bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen optimaliseren, maar ook voor de bedrijven uit de energiesector. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment: op de bijhorende beurs kan u bedrijven aanspreken voor concreet advies betreffende uw project of nieuwe contacten leggen met bedrijven uit de WKK- en de bredere energiesector. Tot slot is er ook de mogelijkheid om een nabijgelegen WKK te bezoeken en dit allemaal bij Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden.

In afwachting van een gedetailleerd programma vragen wij u alvast om 2 oktober te reserveren in uw agenda, want dit evenement bespaart u een hoop tijd en energie!

Voor updates over het programma kan u terecht op de websites www.cogenvlaanderen.be en www.smartgridsflanders.be

Voor uw vragen kan u terecht bij Jörg Baeten
(NL op 016/58 59 97 - info@cogenvlaanderen.be)
of Yves Lebbe (FR/NL op 0495/18 46 91 - yves.lebbe@icedd.be)

Inschrijvingen klik hier.